info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lexime frymëzuese

Vizitoni blogun tonë, ku do të gjeni shprehje frymëzuese nga autorët më të njohur të letërsisë.

vizito blogun

Botime të reja

Spooki 2 – Meduza bie në kurth
Spooki 2 – Meduza bie në kurth
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Spooki 1 – Dorë nuk heqim, shpirt nuk japim!
Spooki 1 – Dorë nuk heqim, shpirt nuk japim!
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Nuk mund ta harroj… Antologji me rrëfime të mësuesve
Nuk mund ta harroj… Antologji me rrëfime të mësuesve
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur
Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Tytnia
Tytnia
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Qyteti i fundit
Qyteti i fundit
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Martesa e palumtur e Stanishit
Martesa e palumtur e Stanishit
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Makineria që peshonte fjalët
Makineria që peshonte fjalët
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Majori i vogël Tom – Misioni në Hënë
Majori i vogël Tom – Misioni në Hënë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Majori i vogël Tom – Shlëputje e plotë
Majori i vogël Tom – Shlëputje e plotë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Majori i vogël Tom – Kthim në Tokë
Majori i vogël Tom – Kthim në Tokë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Kroni dhe pulëbardhat
Kroni dhe pulëbardhat
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime

Katalog

Doja thjesht t’ju shprehja sa e kënaqur jam me faqen tuaj, e gjej librin që dua shumë shpejt dhe porosia vjen shumë shpejt.

Fëmijët e mi i dashurojnë librat. Mendoj se dhurata më e mirë është një libër. Do të rekomandoja Albas-in te të gjithë miqtë e mi.

Më pëlqejnë romanet. Është e mahnitshme të lexosh histori të mrekullueshme që do të ngelin me ty gjatë.

Autorët tanë

Adelina Çerpja
Adelina Çerpja
Gjuhë Shqipe
Aljula Jubani
Aljula Jubani
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Anila Çepani
Anila Çepani
Gjuhë shqipe
më shumë
X